Maak kans op een Outdoor Valley Tight

Doe jij mee aan één van de wedstrijden tijdens Outdoor Madness? Koop dan nu je ticket en maak kans op een Outdoor Valley Tight! Actie loopt tot vrijdag 23 december. Winnaars worden bekend gemaakt via Facebook en op de hoogte gebracht via de mail.

 Outdoor Valley Tight

Wedstrijden Outdoor Madness:

Survivalrun
Met de Outdoor Madness Survivalrun ren je door het survivalbos van Outdoor Valley en door het Hoge Bergse Bos. Er zijn twee soorten wedstrijden. Een wedstrijd voor survivallers vanaf 18 jaar: 12 km met 35 hindernissen en een speciale Ouder-Kind wedstrijd: 3 km met 20 hindernissen. De survivalrun wordt georganiseerd door  Outdoor Valley.

Trailrun
Speciaal voor de kids is er een kids trailrun van 1500 meter met 46 hoogtemeters op de eerste heuvel. Naast de kidsrun worden er deze editie twee afstanden gelopen: 7,5 km en 15km.

Mountainbike wedstrijd
Of je nou een ervaren mountainbiker bent of net komt kijken, jong of oud, dame of heer,het maakt niet uit! Voor iedereen is er een aparte categorie. Heb je zelf geen mountainbike om deel te nemen aan de wedstrijd? Dan kun je er één huren bij Outdoor Valley. De kosten hiervoor zijn € 10,- per fiets, per wedstrijd.

Koop je wedstrijdticket:

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup