Kom jij een handje helpen?

Om het evenement in goede banen te laten verlopen, kunnen wij de hulp van wat extra handjes goed gebruiken!

Hoe kun je ons helpen?

Er zijn verschillende soorten taken waar een vrijwilliger ons mee kan helpen. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel vrijwilligers nodig tijdens de wedstrijden. Daarnaast kunnen we ook zeker wat extra handjes gebruiken in de horeca en op het evenemententerrein.

Wat krijg je van ons?

Je wordt als vrijwilliger natuurlijk goed verzorgd. Gedurende de dag zorgen wij voor drinken en een lunchpakket. Daarnaast zal je tijdens de dag een crewshirt dragen, zodat je duidelijk zichtbaar bent voor de bezoekers/deelnemers. Na afloop van jou inzet krijg je een toegangsbandje om deel te nemen aan alle vette activiteiten die Outdoor Madness te bieden heeft.

Vind je het leuk om een keer vrijwilliger te zijn bij ons te gekke evenement Outdoor Madness?? Vul dan het aanmeldformulier in. Vermeld in het veld Expertise jouw kwaliteiten en sterke punten, dan weten we waar we je het beste voor in kunnen zetten. Daarnaast mag je daar natuurlijk ook een taak/wedstrijd vermelden die jou heel interessant lijkt. Zodra je je hebt opgegeven, houden we je op de hoogte en ontvang je voorafgaand aan Outdoor Madness de nodige informatie voor op de dag zelf.

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup