Partners

Voor Outdoor Madness werken we samen met de volgende partners/sponsoren:

  • Outdoor Valley Fitness
  • Dirty Hill
  • Kanoshop
  • Outdoor Valley

Outdoor Valley
Outdoor Valley is een veelzijdig outdoorcentrum met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten en arrangementen. Er zijn programma’s op maat voor familie en vrienden, bedrijven, scholen en kids. Outdoor Valley ligt in de prachtige omgeving van het Hoge Bergse Bos en het Rottemerengebied. Midden in de Randstad, onder de rook van Rotterdam.

Outdoor Valley Fitness
Outdoor Valley Fitness is de sporttak van Outdoor Valley. Bij ons kun je binnen jouw abonnement mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer die wekelijks zorgt voor een uitdagende training.

Alle trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij ons nu net even anders dan in de sportschool! Lekker in de buitenlucht op het prachtige terrein van Outdoor Valley ben je er echt even helemaal uit. Bij ons geen asfalt en auto’s, maar gras, bomen en water. Dus behalve een goede training, zijn de frisse lucht en mooie omgeving altijd inbegrepen.

Dirty Hill
Mountainbikeclub Dirty Hill is een club met ruim 250 leden waar het recreatief mountainbiken centraal staat. De club organiseert diverse activiteiten. Denk hierbij aan wekelijkse trainingen aan verschillende (leeftijds-) categorieën, wedstrijden en clubweekenden. De invulling is zo divers dat verschillende typen mountainbikers zich thuis voelen binnen de vereniging.

MTBcupZH
MTBcupZH is een in 2015 opgezette mountainbikecompetitie voor Zuid-Holland en omstreken. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Voor Jeugd en Volwassenen!
  • Ook Nieuwelingen / Junioren!
  • Regionaal, dus nooit heel ver weg!
  • Fun, voor de lol.
  • Op verschillende uitdagende parcours

Kanoshop
Onze winkel ligt aan het water aan het Hoge Bergse Bos, een natuurlijk en sfeervolle locatie in het Rottemeren gebied net buiten Rotterdam. Direct naast de winkel vind je een kanosteiger waar je kan instappen voor een proefvaart in één van onze vele boten, om te kijken welke boot het beste bij jou en jouw vaarstijl past. Voor iedereen is dit verschillend en er zijn dan ook honderden verschillende types en merken. Om je optimaal voor te bereiden voor aanschaf van een kano of kajak, bieden wij dan ook de service dat je eindeloos kan proefvaren. Tijdens het proefvaren geven onze specialisten graag tips en adviezen over de keuze van de kano of kajak. Wil je graag een specifieke boot komen proefvaren? Neem dan van te voren even contact met ons op via 010-5214333. Dan zorgen wij dat we de juiste boot voor je hebben klaar liggen. 

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup