Veelgestelde vragen

–        Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?
Eigen consumpties op het evenemententerrein zijn niet toegestaan. De horeca van Outdoor Madness heeft vele (gezonde) lekkernijen die je dag compleet maken. Wij hopen ook dat je hier gebruik van maakt. Wedstrijddeelnemers mogen wel eigen sportdrank/water nuttigen.

–        Waar kan ik parkeren?
Wij vragen je zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto dan kan je parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen. Volg daarvoor de borden en/of verkeersregelaars.

–        Is Outdoor Madness toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers?
Outdoor Madness is op eigen risico te betreden voor minder validen en rolstoelgebruikers. Een groot deel van het terrein is onverhard en oneffen. Hierdoor kan het moeilijk toegankelijk zijn.

–        Mag ik fotograferen?
Ja, fotograferen mag. We zouden het leuk vinden om de foto’s te ontvangen. Dit kan via Facebook of via info@outdoormadness.nl.

–        Ik wil mijn bedrijf promoten op Outdoor Madness, wat zijn de mogelijkheden?
Als je je bedrijf wilt promoten, stuur dan een e-mail naar info@outdoormadness.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

–        Zijn er kleedruimtes?
Ja, er zijn kleedruimtes, inclusief douches. De ruimte is echter wel beperkt. Houdt hier rekening mee.

–        Hoe kan ik eten/drinken betalen?
Op het evenemententerrein van Outdoor Madness kan je muntjes kopen. De muntjes kan je inwisselen voor eten en drinken. Wil je gebruik maken van de Picknick of deelnemen aan de BBQ dan kan je dit ook vooraf betalen via de ticketverkoop.

–        Mogen honden op het terrein?
Ja, honden zijn welkom op het terrein. Wij verzoeken je wel om de honden aan te lijnen. Dit in verband met de andere bezoekers.

–        Waar kan ik mij inschrijven voor de wedstrijden?
Je schrijft je in voor de wedstrijden door een ticket te kopen via ons ticketssysteem.

–        Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn voor een wedstrijd?
Het is verstandig om minimaal een half uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Je moet namelijk je bandje afhalen bij de entree, voordat je mag deelnemen aan de wedstrijd. Hou hierbij rekening met een kleine wachttijd. Niet van te voren ingeschreven voor de wedstrijd? Dan zal je dat nog moeten doen bij de na-inschrijving. Kijk van te voren even op het programma hoe laat dit mogelijk is.
Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om even warm te worden voordat je aan de wedstrijd begint.

–        Moet ik een toegangsticket kopen voor Outdoor Madness?
Het evenemententerrein en de sample sale zijn gratis toegankelijk. Wil je deelnemen aan de activiteiten en/of wedstrijden, dan dien je een ticket aan te schaffen. Dit kan via deze link.

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup