Outdoor Yoga

Even lekker in de natuur om alles te vergeten en te onthaasten.

Heb je alles gegeven bij één van de wedstrijden? Of je uitgesloofd bij één van de Outdoor Valley Fitness trainingen? Schrijf je dan in om even te ontspannen bij de Outdoor Yoga les. Even lekker in de natuur om alles te vergeten en te onthaasten.

Er wordt een rustige plek in de natuur gezocht waar je onder begeleiding van een ervaren yoga docente de uitgebalanceerde houdingen en bewegingen aanleren en uitvoeren gebaseerd op de Ashtanga Yoga afkomstig uit India.

Deze vorm van yoga met haar unieke, rustige en niet alledaagse bewegingscombinaties zorgt er voor dat jij je meer bewust wordt dát je beweegt en hóe je kunt bewegen. Uiteraard helemaal binnen jouw mogelijkheden en met respect voor het lichaam neemt de yoga docente jou mee naar een stukje innerlijk bewustzijn.

Het ruisen van de bomen, het fluiten van de vogels en een zacht briesje maken de outdoor yoga tot een uniek yoga uurtje, waarbij je de dagelijkse beslommeringen even los kunt laten. De ervaring van yoga buiten in de natuur is totaal anders dan yoga in een gymzaaltje ergens bij jou in de wijk.

Voor wie?

Beginner of gevorderde, lenig of juist niet, outdoor yoga is voor iedereen ongeacht leeftijd of ervaring!

Dus wil jij terug naar de natuur en terug naar jezelf? Doe dan bij Outdoor Madness mee met de Outdoor Yoga.

Mocht het weer het niet toelaten om de yogales buiten te houden, zal er gebruik gemaakt worden van een van de tipi’s aanwezig op het terrein bij Outdoor Valley, waardoor het gevoel van ‘buiten’ toch een beetje wordt beleeft.

Het effect van outdoor Yoga

  • Mentale en fysieke ontspanning
  • Spierversteviging
  • Lichamelijke soepelheid
  • Lichamelijke en geestelijke balans
  • Betere doorbloeding van het lichaam
  • Lichaamsbewustzijn

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup