Kettlebell

Kettlebell – de meest effectieve trainingmethode om fit te worden

De “kettlebell” laat zich het beste omschrijven als een stalen kanonskogel met een handvat en wordt ook wel “Ball of Steel” genoemd. Een kettlebell workout is misschien wel een van de meest effectieve trainingsmethodes om fit te worden. Logisch dat deze training dan ook niet mag ontbreken op het rooster van Outdoor Valley Fitness.

Je traint namelijk tegelijkertijd je kracht, conditie en flexibiliteit en last but not least; De kettlebell training staat bekend om zijn enorme vetverbrandende effecten… Bij Outdoor Valley Fitness kan iedereen de kettlebell training op eigen niveau doen! We hebben kettlebells in verschillende gewichten, dus zowel de beginnende sporter als de getrainde atleet kunnen op hun eigen niveau trainen.

Betere sportprestaties

De kettlebell training van Outdoor Valley Fitness is zeer geschikt voor diegene die zich wil verbeteren in zijn of haar sport. Het is namelijk gebleken dat een kettlebelltraining een zeer brede transfer heeft naar andere sporten. Dus door een kettlebelltraining toe te voegen aan jouw trainingsprogramma zal jij beter gaan presteren in jouw sport. En daarvoor train je toch? Probeer de kettlebelltraining dus uit tijdens Outdoor Madness.

Niet blessure gevoelig

De training doe je grotendeels op dezelfde plaats en de bewegingen zijn zeer gecontroleerd, waardoor de kans op een blessure zeer gering is. Door de specifike spierverstevigende werking voorkomt het ook blessures.

Effect:

  • Total body workout, zorgt voor een algehele betere conditie en meer kracht.
  • Brede transfer naar andere takken van sport!
  • Zeer hoog vetverbrandingseffect.

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup