Kajak Fitness

Kajak Fitness de training waarbij core stabiliteit centraal staat

Fitness kajakken heeft afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen door de behoefte om meer buiten in de natuur te trainen en toch een echte training te ervaren!
Fitness kajakken bij Outdoor Valley Fitness is een training waarbij je conditioneel flink aan de bak gaat! Daarbij wordt met name het bovenlichaam stevig onderhanden genomen waarbij de core stabiliteit door de draaiende beweging flink getraind word!

De weerstand wordt gegeven door het water waardoor de kans op overbelasting evenals bij zwemmen zeer gering is! De training is dus absoluut niet blessuregevoelig en een aanrader voor mensen met zwakkere knieën, enkels en/of heupen. De training valt namelijk onder de zogenoemde low impact trainingen wat inhoud dat belasting op de gewrichten laag is.

Geen pleziertochtje

We maken er zeer zeker geen pleziertochtje van en na een uur voel je dat je borst-, schouder-, arm, buik-, rug- & schouderspieren flink aan het werk zijn gezet!

Heb jij nog nooit in een kajak gezeten?

Maak je hier geen zorgen om. Om goed vooruit te kunnen komen heb je maar een paar basistechnieken nodig. Die technieken heb je binnen 1 training onder de knie. De trainer neemt uiteraard de tijd om deze aan je uit te leggen zodat jij gelijk mee kunt doen.

Dus wil jij op het water in de natuur werken aan een betere conditie, meer vetverbranding en kracht? Doe dan tijdens Outdoor Madness mee met de kajak fitness les!

Nieuwsbrief Outdoor Madness

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Powered by WordPress Popup